OdporúčameZaložiť web alebo e-shop
 

1. kolo PB 2011

Vitajte na stránke judopb.wbl.sk v sekcii Olympiada 2011

 

Víkend plný juda.


V piatok 28.1.2011 členovia judo klubu Považská Bystrica prezentovali svoje umenie na základnej škole Stred a základnej škole Nemocničná. Jakub Melicherík,Peter Pozník,Filip Kaprinay ,Slavo Turčáni a Martin Kiss predviedli cviky z gymnastiky,juda a sebaobrany. Nadšený detský diváci si po skončení ukážok mohli vyskúšať tvrdosť judistického tatami v súbojoch dvojíc a víťazi boli odmenený.Táto akcia bola organizovaná v spolupráci Judo klubu a vedenia spomínaných ZŠ  ako sprievodná akcia náboru detí od 10 do 16 rokov.Nových adeptov ,chlapcov a dievčatá privítame v Judo hale (pri krytej plavárni) v Považskej Bystrici v každý pondelok do 16.30 do 18.00 a štvrtok od 17.00 do 18.30 hod.
Od piatku do nedele sa v judo hale stretlo viac ako 50 judistov z domáceho Judo klubu,Centra talentovanej mládeže a judo klubu z Bardejova na tréningovon tábore.Pod vedením trénerov Centra talentovanej mládeže Miroslava Šenkára a Jaroslava Marušina/ obaja bývalí reprezentanti Československa/ sa judisti a judistky venovali výuke nových techník a kondičnej príprave.
V sobotu Judo klub Považská Bystrica poriadal 1 kolo olympiády v kategóriách mini,mladší a starší žiaci. Na tatami sa v judo hale stretlo 91 detí z Martina,Vrútok,Žiliny, Prievidze, Nového Mesta n/Váhom a Pov. Bystrice. Výsledky našich:
Mini kategória 1, miesta: Marián Klabník,Tadeáš Křižánek, 2,miesto Adam Kostka
Mladší žiaci    1, miesta:Jakub Melicherík,Filip Kaprinay,  3,miesto Marek Štefina , 4. miesto Martin Jánošík
Starší žiaci     1, miesto :Peter Pozník , 2. miesta Lenka Begáňová , Mário Štefina 3. miesto Ľubo Mieris

 

 

 

Pre prehľadnejší úpravu sekcie ide obsah rozdeliť do textových "blokov". Bloky sa dajú ľubovoľne vytvárať, mazať a ich úpravu zahájite dvojitým kliknutím tlačítka myši. Textový editor sa vždy spustí iba pre vybraný blok. Ako editor pracuje nájdete vo videoukážke.

Základné tipy:

  • Používajte často nové bloky.
  • ENTER = nový odstavec.
  • SHIFT+ENTER = nový riadok.
  • Obrázok je najprv treba nahrať na server cez Vložiť obrázok a Správcu súborov.
  • Obsah z Wordu vždy prenášajte cez Vložiť z Wordu.
  • NEpoužívajte medzerník pre zarovnávanie objektov.

Webová stránka bola vytvorená pomocou on-line webgenerátora WebĽahko.sk